Κυριακή, 24 Απριλίου 2016 09:00

Colin McRae vs Martin Brundle

Written by

Το 1996 η British American Tobacco κανόνισε μια “κόντρα” για διαφημιστικούς λόγους ανάμεσα στον παγκόσμιο πρωταθλητή του 1995 στο WRC Colin McRae και του οδηγού της Formula 1 Martin Brundle.


1η ημερομήνια δημοσίευσης: 01/06/14

Το κοινό σημείο ήταν η χορηγία της εταιρείας στην Subaru (555) για το WRC και την Jordan (Benson & Hedges) για την F1, τις ομάδες για τις οποίες οδηγούσαν δηλαδή.

 Η αναμέτρηση έγινε στο Silverstone και είχε το χαρακτηριστικό πως ο κάθε οδηγός θα έτρεχε με το όχημα του άλλου, σε πίστα και χώμα αντίστοιχα.

Έτσι λοιπόν ο Colin McRae μπήκε στην Jordan-Peugeot και οδήγησε για 25 γύρους, όπου και έγραψε χρόνο 2 δευτερόλεπτα πιο αργό από αυτόν του Martin Brundle.

 

McRae Brundle 1996


Μια εξαιρετική επίδοση, με την οποία θα ήταν μέσα στο grid του αγώνα που έγινε στην Βρετανική πίστα.

Ο Martin Brundle αντίστοιχα μπήκε στο Subaru Impreza, πήρε τον McRae συνοδηγό και μπήκε στα χώματα πραγματοποιώντας κι εκείνος εξαιρετική επίδοση η οποία ήταν πολύ κοντά στον χρόνο του McRae.

Οι δυο οδηγοί απόλαυσαν την βόλτα (εντάξει ο McRae ίσως όχι και τόσο όταν έκατσε συνοδηγός στον Brundle) και χάρισαν σε εμάς πολλά όμορφα πλάνα που μπορείτε να παρακολουθήσετε στο παρακάτω βίντεο.

 

 

Read 4589 times

    autowebtv  rocketweb logo lizard 250    

Newsletter Sign Up

KART POSTER

Δεν υπάρχουν εικόνες